Granátové jablíčko a grep - nápoj

19. srpna 2011 v 14:49 | Deborah |  Recepty nápojů, čaje, lektvarů
Na granátové jablko ještě spousta lidiček dívá v marketu divně. Spousta barmanů a jiných ho však zná. Výrábí se z něj grenadinový sirup, alespoň myslím, že si ten název dobře pamatuje a dává se do spoustu alkoholických i nealkoholických nápojů. Kupuji a spotřebovávám jej spíše na podzim a v zimě kdy je na trhu. Přidávám jeden prima recept s množstvím vitaminu C. Granátové jablko rozpůlím a ostrou lžičkou vydlabu. To vydlabaný dám do odšťavňovače. Vzniklou šťávičku pak smíchám s jedním vymačkaným červeným! grepem, ale lze nahradit. Ještě jsem jednou místo cukru přidala vymačkanou šťavu se 3 nebo 4 mandarinek, které se mi tu okolo vánočních svátků válí v dostatečném množstvím. To vše pro svojí sílu doplňuji studenou vodou a to v poměru 1:1. Je to výborný!!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama